fredag 28 oktober 2011

Oooops!

Efter att ha stickat i 35 år har jag i alla fall lyckats sätta tummarna på olika plats! Min kollega som får de här tycker det är ganska skönt att ingen är perfekt! Och hon tycker inte att jag ska sticka om den ena, de passar bra i alla fall!
Själv tycker jag om färgerna. Stickat i Rauma finullgarn som finns i mängder av fina färger. Ett mycket trevligt garn att sticka i!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ofta inne på din blogg och kollar på dina fina saker som du gör.
Jag tycker det är fantastiskt bra att
dom som ex. du visar upp att ni också gör lite missar här och där.
Det känns som om det finns hopp för oss som inte alls hållit på lika länge och mycket.
Färgsättning på vantarna är väldigt fin tycker jag och förstår din kollega till fullo. Ännu en gång tack för du bjuder på dig! LottA

Annika Odelstav sa...

Tack ska du ha för att du läser och för att du skriver en så fin kommentar! Jag tror inte jag har stickat något helt utan fel ännu, det viktigaste är att få vara kreativ och njuta av det, ha kul!

Maritas Maskor sa...

Ha, ha, ha jag tror aldrig man kommer dit att man aldrig gör misstag... De är i alla fall jättesnygga och färgerna är såå härliga!!

by Caloweena sa...

väldigt höstiga och fina!

Chai sa...

Min väninna brukar sticka tummarna på samma sida... vilket brukar resltera i dubbla par vantar... ;)

Anonym sa...

Fantastiska färger, och ja, huvudesaken är ju att de passar :)

Connie sa...

Å så fina dom blev! Jag fick lust att sticka samma och köpte mönster på Ravelry, men förstår inte hur jag börjar. Min skolengelska sedan 45 år tillbaka är så trasslig, det är vågkanten jag inte fattar hur jag får till... :( Kan du hjälpa mig??