söndag 14 december 2008

Kan inte låta bli...

... att ge mig på ett nytt projekt trots att allt annat inte är avslutat och både mosaikstickningen och det kinesiska garnet väntar. Känns igen va?

Har blivit helt förälskad i den intrikata strukturen i den här boleron. Fast jag tror jag ska göra den längre, lite opraktiskt med så kort. Och inte helt klädsamt på mig. Har garn så det räcker till den korta, men vill jag ha den längre får jag repa upp en sjal jag gjort i garnet, Victorian lace shawl från Elann, som innehåller 8 nystan och då räcker det. Blev ändå inte helt nöjd med den.

Boleromönstret är från Vogue Knitting Winter 2006/2007. Köpte det som nedladdningsbar pdf på nätet. VK är inte helt up to date kan jag säga: för att köpa pdf var man tvungen att välja land mellan USA och Canada och därefter stat. Så nu är jag boende i Fjärlöv, Maine, USA... De köpte det!

En extra instruktion till mönstret finns på VK:s hemsida , kan kanske behövas och definitivt vara till hjälp!6 kommentarer:

Anonym sa...

den är väldigt vacker, men verkar inte vara helt lättmonterad:)

det skall bli jättespännande att se hur din blir:)

Annika Odelstav sa...

Just nu går det inte så bra... får väl se om jag får till det :-(

Anna sa...

Den är rolig i modellen. Tror att ett gäng stickade den tillsammans när numret kom ut. Återkommer om ag kommerpå vilka som var med. Kan ju vara kul att se bilder på andras klara! Lycka till!

Åsa sa...

Den är så grymt snygg! Är jättesugen på att sticka den men jag tror inte jag har tålamod.

Annika Odelstav sa...

Den är kul att sticka! Har inte kommit längre än till prover men jag tror jag hittat bra garn och storlek nu, kommer inlägg om det.

Strumpstickan sa...

Supersnygg modell!