måndag 17 juli 2017

Bionic Gear Bag

Vilken grej den här väskan är! Allt, precis allt får plats i den: stickor, markörer, sax... jag orkar inte räkna upp alla prylar jag stoppat ner!

Idén att sy den här fick jag från bloggen Tyg och garn, tackar för det, jag är överlycklig att alla stickprylar är samlade och organiserade!

Jag gjorde dock inte den lilla mini-väskan, men däremot ett fodral till stick-spetsarna. Och det går utan problem ner i väskan. Superbt!

Dessvärre har jag gjort samma miss som Tyg och garn - trots att hon nämnde det i sin text - nämligen att glömma att kolla så alla blixtlås går åt samma håll. Oooops...

Och eftersom jag använde blixtlås på metervara blev det lite annorlunda. En del är svårt att se riktigt hur det blir och hänger ihop innan man gjort det.

Jag ska rätta till mina missar för jag ska göra en till till symaskins-saker. Jag har vissa problem att hålla reda på var jag har alla pressarfötter och annat som inte får plats i maskinens lilla fack.

Den var väldigt rolig, om än lite pillig, att göra!

Den här lilla väskan har faktiskt en egen website! Och mönstret finns att köpa på Craftsy.
2 kommentarer:

Ewa med bloggen tygochgarn sa...

Vilka fina tyger du har sytt din Bionic Gear Bag i. Var hittade du beskrivivningen till fodralet till stickspetsarna?

Annika Odelstav sa...

Hej Ewa! Ledsen för sent svar igen, mailet drunknade i all skräppost så nu har jag avregistrerat en massa skräp... Jag hade inget mönster till fodralet till stickspetsarna, bara mätte och sydde.