lördag 23 januari 2010

Äntligen!

Ett projekt till från högen med dåligt samvete är avslutat! Jag har några till...


De här muddarna tycker jag är oerhört vackra, att de har blivit liggande beror på det grå garnet (Pillpi) som inte var så enkelt med supertunna stickor. Det var lätt att missa maskor i virrvarret av öglor. Det är mitt första arbete någonsin med pärlstickning, men det kommer jag att göra igen. Mönstret är från Helylle.

När jag nu har betat av två ufo:n börjar tankarna snurra kring nya projekt. Från Lion Brand Yarn kom ett mail med gratis mönster på den här tröjan, och den föll jag direkt för! Stickad i bomull, kan bli bra till sommaren.

8 kommentarer:

Stickigt humör sa...

Pillade också med Pillpi innan. Håller med dig. Det gäller att ha koll på att man får fatt i själva tråden på garnet. Men när man lyckas är ju resultatet fantastiskt. Jättesnygga muddar.

Merope sa...

Så fina de blev Annika! Jag tror jag har köpt på mönster och garn och någon gång skall jag också....

Sunna sa...

Otroligt vackra muddar

Queen Mudd sa...

Muddar är alltid kul och detta mönstret är jättefint. Tröjan ser ut att kunna bli en favorit till sommaren, jättesnygg! Jag är inne på såna där runda ok just nu det är så snyggt.

kristina sa...

Vilka ursnygga muddar!

TvåÄndsStickan sa...

Hej hej!
Titta in hos mig den 21 jan.
Jag har gett dig en award!

Ingelapingela sa...

Godmorgon! Ville bara tala om att jag var här i kreativa rummet tidigt på lördagsmorgonen. Önskade bara tala om hur fint jag tycker att du stickar och att jag gilla din blogg ;-)

Annika sa...

Tack! Det är så klart jättekul att få höra!