lördag 30 maj 2009

Lotus Blossom Tank

Har sökt efter en snygg modell på linne att göra av de 3 nystan jag har kvar av silkegarnet efter förra linnet, och hittade Lotus Blossom Tank från Interweave på Trollmorsans blogg. Tycker den är jättesnygg, särskilt konstruktionen på överdelen och axlarna, bakstycket fortsätter över axlarna ner mot det slätstickade på framstycket. Jag kommer nog att göra bakstycket/axlarna i ett annat garn eftersom det här nog inte räcker till hela, men det kan bli en bra effekt av det.



Hade varit juste att få detta linnet också färdigt innan jag åker iväg, men det kan bli lite körigt tyvärr. Prioriterar nämligen att sy lite till av mina sidentyger. Och så har Mannen frågat om tröjan till honom möjligen kan bli klar, han vill gärna använda den på Borgeby fältdagar - och det kan man ju inte säga nej till! Särskilt som han inte tycker det stör att jag lyckades spegelvända monogrammet...

7 kommentarer:

fale artut sa...

En Ha Det bra På Resan hälsning!
Linnet blir jättefint! Vad ska Du sy av dina underbara tyger, tro?

Janette Millbom sa...

ja den e supersnygg, den vill jag oxå sticka

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Visst går tiden extra fort så här års.

Susanne sa...

Blir hur fint som helst! Min ligger ju till sig i stugan :) Som det sägs - So much yarn and so little time!

Pia sa...

HAr också funderat på det linnet, verkligen snyggt. Lycka till med manströjan!

Lotta-livets väv sa...

Väldigt snyggt! Vi ser fram emot det färdiga alstret!
Ha en skön resa!

Eva i Stäket sa...

Lotus Blossom är jättesnygg och rolig att sticka, men den har lite konstig passform vid ärmhålen. Jag var tvungen att dra ner mina "snibbar" längre och göra ärmhålen mindre än avsett för att den skulle passa.