torsdag 8 januari 2009

Jullovsstickning

Det har inte blivit så mycket stickat på jullovet som jag hade tänkt - som vanligt. Men jag har i alla fall kommit en bit på boleron som ska bli en kofta. Är på den sista pentagonen enligt mönstret, men jag tror jag får göra några till eftersom det blir mycket mindre än mönstret, ett varv under om det fungerar. Pentagonerna blir ju inte platta så det kan dra fel, får fundera och kolla när jag stickat ärmar. Det tänkte jag börja på ikväll på stickcafé. Det är ett tag sedan stickcafé pga. helgdagarna så det ser jag fram emot!

Mönstret är ju ett kapitel för sig själv... De måste ha gjort som i butikerna och satt knappnålar i ryggen för annars finns det ingen möjlighet att det kan sitta som på bilden, det blir klart större.

8 kommentarer:

Pia sa...

Visst är det knepigt med storlekarna! Muddar och halsdukar är betydligt enklare att få till.
Det ser i alla fall fint ut där det ligger på granriset!

Maud sa...

Det skall bli intressant att se hur koftan blir! Ser fint ut nu :)

Åsa sa...

Är så nyfiken på hur den blir färdig. Vad har du använt för garn?

fale artut sa...

TACK för presenten!
Så vacker! Och exotisk!
Jag skall vårda den ömt och bara ha extra fina stickningar i den.
Ha en skön helg, och tack igen!
Kram!

zayıflama sa...

Em breve chaveiros, bichinhos da maçaneta, entre outros pra vcs

kozmetik sa...

Aragoneses, finalmente colocado como secretario de Política Municipal –el que tiene que fiscalizar su gestión ante el partido–, porque levanta rechazo en parte de la militancia.

Breast gain sa...

Sabiendo que la consejera Silvia Clemente preside el comité electoral regional, coloca en el provincial a la senadora Beatriz Escudero. Apagando el fuego con gasolina…

randi K design sa...

Dette ser nydelig ut!