söndag 25 januari 2009

Yi, Pomatomus och näver

Lilla Yi är nog ett av de sötaste lamm jag någonsin sett! Och viljestark, inget fel på framåtandan inte! Vi lånade henne från tackan en liten stund för att ta bilder utomhus.
Igår stickade jag faktiskt klar en halvvante i Pomatomus. Den fick tumme för jag tycker det är väldigt skönt. Blev väldigt nöjd med resultatet och håller fullständigt med alla andra om att det är ett vansinngt kul mönster att sticka. Måste få den andra klar idag så jag kan använda dem i morgon...
Jag kunde inte låta bli att starta sjalen i näverstickning. Det är livsfarligt för man fastnar så lätt i att bara göra klar en ruta till och sen måste man bara se hur det blir med nästa rutrad.

9 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Hon är bedårande!
Halvvantarna är så fina och näverstickning är verkligen "bara en ruta till"
hej fr. Koftan

Pia sa...

Åh, så underbart söt hon är. Pomantomusarna är inte dumma de heller! Ha en fin söndag!

Eva i Stäket sa...

Vilket otroligt bedårande lamm!!
Ta väl hand om lilla "Ettan".

Bente sa...

Vilken sötnos,ser så mjuk ut och pommatusarna är det inte
något fel på heller

fale artut sa...

Ser ut som en roktig liten gosekluns!
Näverstickning ser ut att kunna bli ett projekt i sinom tid, fint!

Anna sa...

Kan inte sluta att titta på det där underbara lammet! Vore väldigt roligt att få följa utvecklingen med lite fler bilder framöver! Fina Pomatomus!

Annika sa...

Tänkte nog att inte bara jag tycker hon är söt :-) Ska absolut bli fler bilder framöver, jag har förlorat mitt hjärta till henne minsann!

Tack för era kommentarer!

Queen Mudd sa...

Verkligen en liten sötnos med småkrulligt på ryggen, den vita fläcken är nog det som gör den lilla extra söt. Får nog ta och bila ut på landet en dag och hälsa på lilla Yi. Yes, pomatumos är superroliga att sticka, har bara sockar så det får kanske bli ett par muddar snart,

Metta sa...

Så ljuvligt söt hon är lilla Yi och vilket passande namn. Ser fram emot fler bilder.

Så fina Pomatomusmuddarna blir. Har också bara stickat sockor tidigare. Näverstickning verkar spännande. Kanske ett projekt i framtiden.