tisdag 20 januari 2009

Måste bara avsluta...

Jag hör absolut till de som tycker det är roligare att påbörja projekt än att avsluta desamma. Antar att jag inte behöver känna mig helt ensam... Resultatet av denna iver är med jämna mellanrum en hyfsat stor hög med arbeten som är nästan klara. Men emellanåt känner jag att nu MÅSTE jag avsluta en del innan jag kan fortsätta med att i rask takt påbörja fler saker. Så är läget just nu.

Så jag har börjat beta av min hög, brukar börja med det som går snabbast. Just nu är det Norrskenssjalen som jag bara hade några varv kvar på, och nu pågår avmaskningen så den blir garanterat klar ikväll. Ja, sen ska den klart blockas också...


Nästa avslutningsprojekt blir mannens tröja. Vet av erfarenhet att ínnan jag kommer till det sista projektet i högen så har jag startat några nya! Men då har i alla fall några blivit klara.

Mitt i all denna röra som ibland känns aningen betungande har jag så fått, inte en utan två, utmärkelser! Gissa om jag blir glad! Lovely Blog-award är från Fale Artut och Kreativ Blogger från Monica Hansen. Tack snälla! Det var så himla bra timing med den uppmuntran!
3 kommentarer:

fale artut sa...

Så roligt att Du blev glad!!!!!
Du vet väl att Du kan lita på oss!
Ha det bäst!

Queen Mudd sa...

Skönta att få ett livstecken ifrån dig. Undrade lite om du slutat sticka ;-) Känner igen det där med "slutförartider", jag brukar ta en "göra-färdigt-vecka" ibland. Inte så kul alltid men man känner sig så duktig när man gjort klart en massa saker på kort tid. Se you soon!

Metta sa...

Du har fått en utmärkelse av mig också, om du tittar in på min blogg.