tisdag 10 januari 2012

Ägg igen!

Idag var det ägg från de nya hönsen! Bara ett, men jag skulle tro det blir fler när de bott in sig lite. Jag blev i alla fall jätteglad för jag är verkligen trött på köpeägg, de smakar mindre och är rätt bleka så de ser inte så goda ut heller. Bortskämd, man det känns lyxigt med fina ägg!Måste också säga att jag blir så himla glad för era kommentarer! Det känns så kul att få veta att bilderna på hönsen är uppskattade. Tack!

4 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Nu kan du vara glad igen . Goda ägg med gulare gula som jag brukar säga. O dom är godare också än köpta. Ha en skön kväll så hoppas vi på fler i morgon kram Beijan

Paradiset Kaos sa...

En gång i tiden hade jag och gubben egna höns, inga fina raser utan såna som hade gjort sitt på ett hönseri. Men så goda äggen var. Hade också ett antal tuppar(en åt gången) och de var alla trevliga och roliga att titta på. Den första tuppen var en riktig rastupp med fjädrar på benen och honom fick vi ha kvar i ca 4-5 år. Hans namn var Härenstam. Saknar dem faktiskt ibland.
Ha en skön onsdag!

Anonym sa...

jag älskar inläggen om hönsen och läser gärna mer om dom:)

Annika sa...

Javisst är det bättre med ägg från egna hönor. Dom där köpeäggen är inget at ha har jag också konstaterat.Ska alltid ha hönor :)