onsdag 6 juli 2011

Till Kina!

Imorgon bitti bär det av till Shanghai! Äldsta Sonen fyller 30 och det ska bli så kul att få fira dagen med honom. Jag träffar ju inte honom varje dag precis så jag ser verkligen fram emot att träffa honom. Dessutom ska jag plugga kinesiska på samma universitet som i fjor - fast den här gången ska jag väl klara E-klassen, i fjor bytte jag till en enklare grupp men den har jag ju inte lust att delta i igen.

Har äntligen köpt en ordentlig resväska, väldigt skönt att slippa oroa sig för att den ska braka ihop. Samsonite lär inte göra det i första taget, och dessutom är det 10 års garanti. Bara det är värt priset. Kunde heller inte låta bli att köpa matchande bag som handbagage...Kinesiska myndigheter har dessvärre blockerat såväl facebook som blogger - så missnöjda befolkningsgrupper inte ska kunna använda det till att organisera sig - så det betyder inga blogginlägg här den närmaste månaden. Åter till Sverige 3 augusti! Ha en bra sommar!


PS: Planerar lite garninköp...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig resa!

BodilE sa...

Ha en riktig god tur! Blir spennende å se hva slags garn du får tak i :)

Anonym sa...

Trevlig resa!

Anonym sa...

Hoppas att du har det riktigt bra i Kina! Kram Heléne

bbk sa...

Väskor i rosa! Det var en ny färg för dig, det gillas...hoppas du har haft en spännande resa och talar flytande kinaspråk nu.