onsdag 11 november 2009

Tag betäckning!

Baggen är het på gröten! Efter att ha stått i en box nära tackorna en hel dag blev han helt till sig när han blev utsläppt!
Lyckligtvis var i alla fall en tacka brunstig. De andra får han väl vänta lite på.Sen var det mest lite kärvänligt efteråt!Vi ser fram emot lammen! Den här baggen är renrasig finull och det tycker jag är bra med tanke på ullen och framtida garn. Sen har vi tänkt ha in en Leicesterbagge som blir bra för både köttvikten och ullen. Men det får nog vara till nästa år.

3 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Å vilka roliga bilder! Hur blir det med ett vitt och ett svart får, vet man om det blir blandade färger eller mest grå lamm eller kan det bli hur som helst?

Märks att jag är stadsbo kanske:)

Sunna sa...

Japp, nu när vi varit med från allra första starten ser jag fram emot att få se vad det blir för resultat, är det månne ullporr?

TvåÄndsStickan sa...

Hej hej! Fin blogg och kul med så många fina kort på fåren. Vad är det för ras på fåren? Jag har bara haft mina får i en månad, det är ingen reg. ras men uppfödaren kallar dom härjedlsfår för hon tog reda på en tacka från en gammal flock i H-dalen och sen har jag en liten åsenbagge.
Ta gärna en kik på min blogg :-).