söndag 22 mars 2009

Dominoväska

Vi har en liten Knit-along på G på stickcaféet i Kristianstad: Dominoväska. Vi tänkte sticka på den när vi åker och tittar på Britt-Marie Christofferssons utställning i Ronneby den 5 april. Men man kan ju inte låta bli att välja färger så länge! Jag har inventerat restlagret och kommit upp med svart och grått i olika nyanser och till det två färgklickar. Har stickat en ruta också för att kolla storleken bara... Får väl se om jag kan hålla mig, har ju liiiite annat att sticka. Storleken blir i vilket fall lite större än mönstret, men den ska filtas också så det blir nog bra.



Tänker använda stickor i ben och horn som en äldre man slöjdat ihop. Köpte dem för flera år sen och har aldrig använt dem. De är nämligen egentligen ganska värdelösa: Ena är storlek 3,5 (åtminstone första halvan) och andra är i princip storlek 4... Men till en väska som ska filtas bör de väl funka. Tycker de är vackra och dessutom lite lagom korta för smårutor.


2 kommentarer:

Kristina H sa...

Har inte tänkt på det förut att stickor kan vara lite sådär. Har råkat ut för att spetsarna varit lite olika (trästickor) och det är nog så irriterande. :-D
Snygga färger förresen, själv har jag också grått med färgklickar, fast gult och cerise.

fale artut sa...

Det kan ju tänkas att det är som med handspunnet garn, lite ojämt, inte perfekt men OJ, vilken KÄNSLA!