torsdag 17 januari 2013

Rapport från sjukbädden

För mycket studier (i både svenska och engelska - man får se om sitt hus inför kravet på lärarlegitimation) och sen influensa. Ingendera är så välgörande för vare sig stickning eller bloggande...

Trots denna tröga start på stickåret 2013 har jag lik förbaskat ambitionen att klara av ett helt gäng ufo:n under året. Så jag gör ett nytt försök med ufo-blogg: UFO blir FO under 2013.
Först ut är strumporna till Äldsta Sonen, det vore väl själva den om det lilla arbetet inte skulle bli klart!


På Helylle i Kristianstad är det knit-along på uppifrån och ner-kofta. Vi har beställt Tant Koftas mönster. Funderar på att göra en kofta med näverstickning längst upp. Queen Mudd har gjort en som är fantastiskt fin.

Jag gillar verkligen grått, och har ingen kofta i grått sen favoriten tog slut. Köpte grått/svart på Öströö farm i somras, så det finns hemma. Alternativet är karamell-garnet jag fick av Rikke, men det är entrådigt och tar längre tid. Och jag som brukar skryta med att jag inte lider av beslutsångest!

3 kommentarer:

Frau Seidenhase sa...

very pretty

-------;--@

Birgit

Anonym sa...

Hej! Rapport från en annan sjuksängen. Hittade dock din blogg så himla inspirerande, en fin blogg som jag säkert kommer att återvända till. Är nyfiken på mönstret till de blå grå vantarna var hittar jag det? Dom var ju superfina. /Carina

Annika sa...

Så glad jag blir! Och då menar jag så klart inte att du är sjuk :-) Garnet finns faktiskt på Rusta, det är klart prisvärt. Verkar vara bra garn, 100 % ull. Sytanten (finns i min blogglista) använder det rätt mycket.