torsdag 21 april 2011

Rowankofta på g

Jag har inte riktigt blivit färdig att fota min kofta i Rowans härliga garn, men ikväll var jag på stickkafé och då blev den fotad av Ewa. Det är en liten bild så det syns kanske inte så bra. Har i alla fall kommit upp till ärmhålen. 

Den här är bra att ha med sig, mönstret är enkelt, så nu tänker jag lägga upp till en kofta jag är himla sugen på, så kan jag sticka på den hemma. Visst är man lättlurad när det gäller anledningar att lägga upp nåt nytt!

Tunt garn, stickor 2, Selbumönster, grå botten med svart och lila mönsterfärg. Har gjort ett par halvvantar i detta, men garnet är inte detsamma så jag måste göra en provbit i alla fall.

5 kommentarer:

Anna sa...

Igen, man blir så glad av din blogg! Har själv fyndat garn i London alldeles nyss, sitter nu med en kopp kaffe och en bit choklad och läser ikapp vad du bloggat om. Såå, vad är det för garn du använder till Selbumönstret?

Jenny sa...

Vilka fina mönster du gör och så fint Rowan garnet blir.

Vart är det ni träffas för att sticka?!

Glad Påsk!

Annika sa...

Hej! Alltid så trevligt med kommentarer! Garnet till Selbustickningen har jag köpt i Shanghai, kommer inlägg om det. Stickkafé har vi i Helylles butik i Kristianstad. Välkommen!

Jenny sa...

Tack Annika! Det hade vart drömmen att kunna närvara regelbundet på Helylles stickkvällar! Jag bor en bit bort och har fullt upp med klanen/jobb i veckan.

Så tråkigt nog får jag välja bort detta. Men en kurs eller så, det ska väl kunna gå framåt höstkanten.

Anna sa...

koftan blir finfin!