måndag 31 maj 2010

Award och ärm!
Ärmar på G till den beige koftan, med samma garn som i kragen. Hade lite för lite beige garn så det fick bli mer av Wåhlstedts än jag tänkt från början.Jag har fått Beutiful Blogger award från inte mindre än tre håll, nämligen Carinas liv och stickning, Garngrynet och Crea diem - skapa dagen! Tack!
Jag vill skicka den vidare till Stickigt humör som startat Tant Thea garnaffär i Helsingborg och skriver så intressant om processen, till Litet nystan som ska ta över Marias garn i Stockholm och till Viffla som bl.a har gjort Haruni i ny tappning, jättefin!Det här är Vifflas Haruni, härligt stor!
Och det här är Litet Nystans, helt underbar i vitt. Jag insåg genast att jag behövde ett sticke med transportsträcka som är enkelt att ha med sig, så jag har börjat på en sån här! Ska nog bli en present till en engelsk tjej i Shanghai.


Till sist måste jag bara visa en akleja som jag frösådde förra sommaren och som nu blommar. Den har lyckats överleva vår stränga skånevinter helt oskyddad i kruka utomhus!

3 kommentarer:

Blenda sa...

Hej!
Det ska bli spännande att se hur din beiga kofta blir (är nog något skumt med min dator, för här ser den mer lila ut!)

Tack för tipset om Haruni, har redan kikat lite på den men inte riktigt vågat för jag har aldrig stickat på engelska. Vifflas hade jag redan sett och beundrat, men Litet nystan var ny för mig och jag håller med dig, båda dessa är helt fantastiska.

Sen gillar jag din Akleja (vilket underbart namn på en blomma, det är som poesi!) Härliga färger!

Ha det gott!
/Blenda

BarbroLi sa...

Vilken ljuvlig grå sjal! Jag som bara syr nåldynor för tillfället får riktig garnklia i fingrarna och känner habegäret pirra mellan skuldrorna.
Var re beskrivningen?

Stickigt humör sa...

Stort tack Eva för utmärkelsen. Jag blev jätteglad! /Elisabeth