söndag 30 augusti 2009

I-cord

Just nu hoppar jag från det ena till det andra känns det som. Igår plockade jag fram min domino-stickade väska, tyckte det var synd att den bara låg när jag kan ha användning för den. Fattas bara handtag.

Har funderat på hur jag skulle göra handtag och försökt hitta enklaste och snabbaste sättet. Tänkte först nylonband, men det kändes inte bra. Efter att ha provat virkat gav jag mig i alla fall på I-cord. Trodde det skulle ta lång tid men det visade sig gå ganska snabbt. Har inte gjort det jättejämnt precis men eftersom det ska filtas i maskin blir det nog bra ändå.


Det fiffiga med att sticka I-cord är ju att man kan sticka ihop det så det inte blir synliga skarvar. Och så vill jag ha band i alla hålen så det liksom väger jämnt när man bär den. Det blir nog faktiskt ganska bra det här!


3 kommentarer:

charlotte sa...

Jeg kjenner ikke til I-cord, men veska er nydelig, både farger og mønster er kjempefine!

Sunna sa...

Urläcker väska med kanonsnygg färgkombination

Blenda sa...

Hej! Först vill jag tacka för tipset om att virka ihop istället för att sy ihop vid montering! Det ska jag testa nästa gång! Låter smidigare och sen är det ju roligare än att sy tycker jag!

Jag gillar din dominoväska, kanske framför allt för att jag vet att jag själv inte hade valt de färgerna, men de är ju jättesnygga ihop! Över huvudtaget tycker jag att du gör vackra saker och så vitt jag kan bedöma, med hög svårighetsgrad... Jag har följt din blogg i några månader och blir alltid lika imponerad över dina projekt!
Hälsningar Blenda