lördag 6 juni 2009

Designer Knitting

Vogue Knitting har bytt namn till Designer Knitting om jag förstått saken rätt. Eller är det en tidning till? I vilket fall innehåller sommarnumret flera intressanta mönster som jag blir sugen på. När ska man hinna allt!


Gillar den spännande skärningen på den här! Koftan är liten i storleken tror jag, de stora storlekarn (M och L) ligger på nätet, hittas här.

Den här virkade klänningen vill jag verkligen göra! Fast inte riktigt så lång. Har en virkad/stickad klänning som köptes för 100 kr på rea på MQ förra året, och den är en absolut favorit. Mönstret till denna finns också gratis på nätet, men bara till 1 juli, så skynda dig att ladda ner! Den finns inte som mönster i tidningen, bara som reklam.

7 kommentarer:

Alette Siri Ane sa...

Tusentakk for den inforasjon,eg har gått og sett etter bladet i forige uke !

Sunna sa...

Tack för tipset, här ska handlas tidning

Eva i Stäket sa...

Verkar vara en bra tidning! Finns den att få tag på i lösnummer i Sverige? Just nu verkar inte Press-stop ha den.

Annika sa...

Tidningen är bra! Fast jag är fortfarande inte helt klok på om det är samma som Vogue Knitting eller en ny tidning... Jag hittade inte den i Hässleholm så min sambo köpte den på centralen i Stockholm... De tar ju tyvärr inte hem så många (om alls) av den typen, så visst är det bökigt att få tag på den.

carina sa...

Jag hittade min på en stor pressbyrå som ligger i Nordstan här i gbg-

Susanne sa...

Tack för alla tips! Det finns ju så mycket snyggt man vill göra... när? ;)

Eva i Stäket sa...

Nu har även jag fått tag i det här numret när jag var inne en sväng i Stockholm. Det fanns 5-6 ex. på Pressstop, men de flesta var ganska hanterade och buckliga. :(
Fast jag fick tag på ett snyggt ex!